Internet i Wifi

Internet

La biblioteca proporciona als usuaris (adults i infants) accés lliure i gratuït a internet i ofereix un ampli ventall d'informació de caràcter local, nacional i internacional. En cap cap, està pensat per accedir a jocs, tertúlies en línia o d'altres.

Normativa

  • La biblioteca no es fa responsable dels continguts als quals poden accedir els usuaris. I en el cas dels menors de 14 anys, els pares i/o tutors han de signar una autorització prèvia assumint la responsabilitat sobre els recursos consultats.
  • En una sessió de consulta, no podran participar més de dues persones simultàniament respectant la privacitat de la resta d'usuaris.
  • Per assegurar la disponibilitat dels PC's, els usuaris poden fer reserves amb antelació a la mateixa biblioteca, per telèfon o a través del correu electrònic (b.montgat.tb@diba.cat ) . Cada usuari podrà reservar de 30 a 60 minuts per dia i un màxim de dues hores setmanals.
  • Cal finalitzar les sessions amb puntualitat
  • Per utilitzar aquest servei, cal deixar el carnet de la biblioteca al taulell d'informació abans d'iniciar la sessió i serà retornat en finalitzar la connexió.

Totes les planes web consultables a través del servei públic d'internet poden ser recuperades posteriorment a través de la seva impressió o gravació. La biblioteca disposa de la informació necessària per a la seva excecució. El personal de la biblioteca us en informarà.

Aquest servei permet als usuaris conectar-se a Internet amb diferents dispositius mòbils des de qualsevol punt de la biblioteca.

Wifi

Com es pot accedir?

Per fer ús del servei cal que l'usuari tingui una targeta de xarxa degudament configurada i que disposi del carnet de la biblioteca ja que el seu número i la data de naixement li serviran com a validació per entrar a la xarxa.

La biblioteca posa a disposició de l'usuari els manuals d'instruccions per a la connexió de diferents equips.

Darrera actualització: 17.01.2022 | 11:00
Darrera actualització: 17.01.2022 | 11:00