Escrit del mes de gener de 2024

Cavalcada dels Reis d'Orient 2024

El Nadal -en general- i la Cavalcada -en particular- és un moment màgic per grans i petits, que fa aflorar, en la majoria dels casos, els millors sentiments que tenim al nostre interior.

La visita de Ses Majestats d’Orient comporta també un gran volum de feina als Ajuntaments, responsables de planificar la cavalcada i coordinar la feina de diferents empleats municipals i la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris.

Tot i la màgia del moment, els servidors públics continuem treballant aquests dies, prenent les decisions que ens corresponen amb la voluntat de donar el millor servei a la ciutadania, essent conscients de la repercussió d’alguna d’aquestes decisions.

Aquest any, Ses Majestats van tenir a bé portar-nos la tant desitjada pluja el dia de la Cavalcada. Malauradament, aquesta pluja no només va ser insuficient per millorar les condicions de la sequera que vivim sinó que ens va fer alterar l’organització de la cavalcada atenent a la seguretat dels assistents i dels voluntaris, i la integritat de les carrosses i el material elèctric, entre d’altres.

Així, des de l’Ajuntament (regidors/es i empleats/des) i de la mà dels nostres estimats voluntaris (entitats i veïns), vam haver de reorganitzar la Cavalcada dels Reis en un temps mínim de reacció per garantir la il·lusió dels nostres nens i nenes de trobar-se amb Ses Majestats.

En general, estem contents de les decisions presses durant les 24 hores anteriors a la cavalcada i amb el resultat obtingut. Estem orgullosos de la feina, dedicació i ganes de les persones i entitats col·laboradores (empleats i voluntaris). Sobretot, estem emocionats d’haver estat capaços de satisfer les il·lusions dels nostres veïns i veïnes més joves i lamentem de tot cor si aquesta situació ha pogut perjudicar algun nen o nena, així com a les seves famílies.

Les decisions són criticables

Com dèiem abans, a aquells que estem a l’Ajuntament ens toca prendre decisions amb la millor voluntat i el desig de servir a la ciutadania. Evidentment, aquestes decisions poden ser criticades; però les crítiques tenen més valor quan són constructives i fonamentades (tenint la informació correcta).

Lamentablement, hi ha gent que se sent feliç criticant sense escrúpols qualsevol situació o decisió preses per altres (en ocasions, fins i tot aquelles que havien aplaudit en el passat quan les havien pres “els seus”). A aquesta gent no els hi importa menysprear altres persones, voluntaris, entitats o treballadors/es si així esquitxen un grup municipal rival, ara a l’equip de govern. Aquesta gent no li fa cap favor a la societat.

Esperem que ses Majestats us hagin deixat molts regals.

Us desitgem un fantàstic 2024 i us alertem de l’ús tòxic de les xarxes socials per part d’alguns; no us deixeu portar!

Darrera actualització: 09.01.2024 | 12:19
Darrera actualització: 09.01.2024 | 12:19