Currículum i dades de l'Alcalde

Andreu Absil Solà (PSC)

Nascut a Badalona l’any 1969 on va residir fins a l’any 1997 que es va establir de manera definitiva a Montgat, primer al barri de les Vilares i més tard i fins a l’actualitat al barri del Turó del Mar. Va cursar dos cursos de Química Industrial, i va iniciar la seva trajectòria professional al sector metal·lúrgic com a Tècnic especialista amb equilibrat d’eines de tall diamantades, en una trajectòria  de vint-i-cinc anys, durant les quals ha treballat a empreses com Herramientas Lite i Herramientas Prezzis a Montgat.  Els darrers anys va ser Gerent del Club de Tennis de Cabrils.

L’any 2017 va ser nomenat com a regidor encapçalant la llista del PSC. La legislatura 2019-2023 es va tornar a presentar a les eleccions encapçalant la llista del PSC i va ser  Alcalde i Regidor de Serveis Interns, Comunicació, Transparència i Participació Ciutadana. A les eleccions de maig del 2023, va tornar a encapçalar la llista del PSC, i actualment és Alcalde de Montgat en coalició amb els partits polítics  SOM de Montgat i Junts per Montgat.

Com a Alcalde de Montgat també és membre del Consell metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, membre del Consell d'administració de Tersa i del Patronat Montcellimar de la Universitat de Barcelona, forma part del Consell d'Alcaldes de Mataró, i és vocal de la Comissió de Pesca, Costes i Insularitat de  la Federación espanyola de Municipios y Provincias (FEMP),

En relació a la seva participació en el teixit associatiu de Montgat, l’Andreu Absil Solà va estar vinculat a l’AMPA de l’escola Marina i va ser un membre actiu de l’impuls de la plataforma per una escola Nova els anys 2014 i 2015. També va formar part de la Junta de l’entitat esportiva montgatina Beach Tennis de Montgat actualment desapareguda. És un gran aficionat al Tennis platja i el motociclisme i col·labora amb l’Associació Superando d’infants amb trastorns d’autisme.

Legislatura 2023-2027:

Declaració de béns corresponent al 2023 ( Resolució de l’Alcaldia núm. 1204-2023, de data 7 de juliol de 2023). 

Retribució bruta anual de 30.400€ distribuïda en 14 mensualitats per un import igual a cadascuna d’elles.

Xarxes socials: Facebook  Correu electrònic: absilsa@montgat.cat

Informació al portal de transparència cliqueu aquí

Darrera actualització: 16.02.2024 | 11:16
Darrera actualització: 16.02.2024 | 11:16