Consulta a la Sala

Les persones usuàries de la Biblioteca poden consultar directament el fons de llibres als prestatges de lliure accés que estan ordenats per temàtiques.

La cerca dels documents es pot fer consultant l'Aladí (catàleg del fons):

L'Aladí és el catàleg col.lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. Aplega i permet identificar tota la informació documental que es troba a les 201 biblioteques de la Xarxa.

La consulta dels documents (llibres, DVD's, CD's, recursos electrònics, revistes, ...) es pot fer sobre tot el conjunt de les biblioteques, sobre les biblioteques d'una comarca, o sobre la biblioteca Tirant lo blanc de Montgat.

La interfície del catàleg presenta 5 espais ben diferenciats:

Espai personal

Permet a les persones usuàries visualitzar els seus préstecs i fer gestions en línia com ara: renovacions o reserves de documents. Pot també guardar les cerques preferides i consultar el seu historial de préstecs així com valorar els documents del catàleg.

Per accedir, només cal el codi del carnet de la biblioteca i el PIN que aquesta facilita a l'usuari.

Més recursos

Aladí ofereix la possibilitat de consultar bases de dades electròniques, premsa local digitalitzada, altres catàlegs, etc.

Destacats

En aquest apartat, es pot consultar les novetats editorials; la guia de les biblioteques municipals de la província de Barcelona, les activitats culturals del municipi així com els avantatges del carnet de la biblioteca.

Recomanacions de lectura

Les persones usuàries pot consultar les guies de lectura elaborades per les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de la província de Barcelona; veure els “top ten” dels llibres més llegits així com suggerir la compra de nous títols per a la biblioteca

I sobre el catàleg

I per últim, en aquest apartat, es pot trobar informació explicativa sobre Aladí, participant activament amb la biblioteca proposant-li suggeriments a la seva bústia electrònica.

La biblioteca disposa del manual per a la consulta d'Aladí. Podeu consultar l'Aladí a través del següent enllaç: http://sinera.diba.cat

Darrera actualització: 17.01.2022 | 10:59
Darrera actualització: 17.01.2022 | 10:59