Segell Infoparticipa

L'Ajuntament de Montgat ha obtingut el Segell de Transparència Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local que concedeix el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Comunicació Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona els anys 2020, 2021 i 2022.

A la darrera avaluació del 2022-2023, Montgat ha obtingut el 100% de puntuació complint amb els 52 indicadors. Podeu consultar el mapa Infoparticipa publicat aquí

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de les webs locals.

Avaluen la informació pública dels ens locals des de la perspectiva que aquesta permeti a la ciutadania conèixer quin són els seus representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació tenen al seu abast.

Es tracta d’una marca de qualitat que pretén donar garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

Darrera actualització: 07.03.2023 | 20:23
Darrera actualització: 07.03.2023 | 20:23