Montgat renova el Segell Infoparticipa

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 00:00

El web de Montgat compleix amb 48 dels 52 indicadors del Segell Infoparticipa.

Montgat ha aconseguit per segon any consecutiu el Segell Infoparticipa. Ahir 9 de maig a la tarda, el va recollir l’alcaldessa, Mercè Marín, en l’acte de lliurament d’aquest distintiu que atorga el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les administracions.

En l’edició d’enguany, el web de l’Ajuntament de Montgat compleix amb 48 dels 52 indicadors que certifiquen la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, cosa que  representa el 92,36% de l’assoliment del total dels indicadors. Podeu consultar-ne el compliment al web Mapa Infoparticipa.

Els indicadors d’avaluació giren al voltant de cinc grans temes: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions…), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

En la present edició, 136 ajuntaments, 11 consells comarcals i 3 diputacions de Catalunya han obtingut el Segell Infoparticipa.

Darrera actualització: 10.05.2022 | 11:05