Eleccions generals 2023 a Montgat

Dilluns, 3 de juliol de 2023 a les 08:00

A Montgat hi haurà quatre seccions censals on els veïns i veïnes podran exercir el seu dret a vot.

El pròxim 23 de juliol se celebraran eleccions a les Corts Generals. La jornada electoral s'iniciarà a les 9 h i finalitzarà a les 20 h. La campanya electoral es durà a terme del 7 al 21 de juliol i la jornada de reflexió es farà el 22 de juliol.

En relació al vot per correu es podrà demanar fins el dia 13 de juliol a les Oficines de Correus o de manera telemàtica a la web de Correus. L'Oficina del Cens Electoral enviarà la documentació per poder votar a partir del 3 de juliol, i les persones que ho hagin demanat podran votar a l'Oficina de Correus abans del 20 de juliol.

Secció 1a. Les meses de la secció primera estaran ubicades a l'escola Sant Joan (c/ Escoles, s/n), on podran exercir el seu dret a vots els veïns i veïnes dels barris del Pla de Montgat, Barri Antic, Residencial camí d’Alella, disseminats, i Colònia Argentina.

Secció 2a. Les meses de la secció segona estaran ubicades a la Sala Pau Casals (Biblioteca Tirant lo Blanc), Ronda dels Països Catalans, s/n, on hi podran votar totes els veïns i veïnes censats dels barris de Can Maurici, Can Ciurana, Turó del Sastre, i Les Vilares.

Secció 3a. Les meses de la secció tercera estaran ubicades al Casal de Gent Gran Joan Maragall (c/ Marina, 113), on hi podran votar els veïns i veïnes residents els barris de Les Mallorquines, Residencial Montgat, Les Costes, i Pont de Tiana.

Secció 4t. Les meses de la secció quarta estaran ubicades a l'escola Sant Joan (c/ Escoles, s/n), on hi podran votar els veïns i veïnes del barri del Turó del Mar.

Per més informació, podeu clickar al link de la Junta Electoral Central

Darrera actualització: 03.07.2023 | 14:28