Canal Whatsapp

Com funciona aquest canal de Whatsapp?

L'Ajuntament posa en funcionament aquest canal d'informació municipal a les persones que estiguin interessades en rebre-la per informar de manera directa i immediata als veïns i veïnes.

No es tracta d'un grup de WhatsApp, és un servei de difusió d'informació en forma unidireccional Ajuntament-Ciutadania, per la qual cosa no s'hi poden enviar missatges per contactar amb altres persones que siguin subscriptores del servei, ni tampoc amb el propi Ajuntament.

A través d'aquest nou canal s'enviaran les informacions que es consideri que poden ser d'interès per als veïns i veïnes: notícies d'actualitat municipal, informació d'actes i activitats d'agenda, avisos i emergències. 

Els avisos es rebran com a missatges convencionals de WhatsApp, enviats amb l'identificador Montgat informa.

Sempre que hi hagi informació d'interès, l'Ajuntament de Montgat enviarà comunicats, i això serà entre les 9 i les 20 h de qualsevol dia de la setmana, amb un màxim de dos missatges al dia. En casos excepcionals i d'urgències es podran enviar missatges en més nombre i fora de les hores convingudes.

Com em puc donar d'alta?

Segueix els passos:

  1. En el navegador del mòbil escriure o polsar sobre l'enllaç: http://tiny.cc/altamontgatinforma, i enviar el missatge que es generarà en l'aplicació WhatsApp.Montgat informa et contestarà amb un missatge de benvinguda indicant els passos a seguir a continuació, que són:
  2. Polsar l'opció “Afegir contacte” i després “Contacte nou” per afegir el contacte de Montgat informa a la llibreta de contactes del mòbil. Tenir el contacte de Montgat informa a la llibreta de contactes és condició indispensable per rebre els missatges que s'enviaran.
  3. Clicar sobre l'enllaç que hi ha al missatge de benvinguda per llegir les condicions del servei.
  4. A les "Condicions de servei", clicar sobre l'enllaç que hi ha al final del document per acceptar-les.
  5. Enviar el missatge d'acceptació que es generarà en l'aplicació WhatsApp.

Amb això es completa l'alta. Passades unes hores rebràs un missatge de confirmació i a partir d'aquest moment rebràs tots els missatges informatius que s'enviïn.

Com em puc donar de baixa?

Segueix els passos:

  1. Esborrar el contacte de Montgat informa de la llibreta de contactes del mòbil. L'efecte és immediat: a partir d'aquell moment, ja no rebràs els missatges.
  2. Enviar a Montgat informa un missatge dient “Baixa” a fi que s'esborrin les teves dades dels arxius de Montgat informa.
Darrera actualització: 18.07.2022 | 13:12
Darrera actualització: 18.07.2022 | 13:12