Escrit del mes d'octubre de 2023

Canvi de nom

Per respecte als montgatins i montgatines que van votar  la llista de VALENTS  a les passades eleccions municipals, volem explicar el per què hem canviat el nom de VALENTS per el de " LIBERALS PER MONTGAT " . VALENTS,  passades les eleccions , va patir problemes econòmics greus que van fer impossible la seva viabilitat i va entrar en Concurs de Creditors , pas previ a la dissolució. Aquesta circumstància no afecta a la condició de regidor, jo continu amb els mateixos deures i obligacions propis d'un càrrec electe.

Arribat en aquest punt, volem començar una nova etapa per aquests propers quatre anys. Un canvi de nom era del tot necessari i " LIBERALS PER MONTGAT " respon i identifica perfectament , de la manera més adient, aquest projecte que desenvoluparem al Consistori.
Liberals: un liberal és un agitador, un agitador de la llibertat, un agitador que no té respostes per tot, però si que té un cos inequívoc de conviccions; conviccions fermes sí, veritats absolutes cap ni una.
Llibertat individual en una societat complexa, deixem de banda els deliris de construir la societat en base a un model prefixat, allunyem-nos dels que tenen receptes per transformar la societat de perfectible a perfecta.
Mà estesa , cap apriorisme - un lliberal és anti res - i una actitud entusiasta i exigent ; entusiasme per millorar la vida dels montgatins, exigència per fer-ho amb tot el rigor i dedicació.

Montgatins, montgatines , aquí teniu un regidor i un Grup Municipal al vostre servei. Moltes gràcies.

Darrera actualització: 18.12.2023 | 09:57
Darrera actualització: 18.12.2023 | 09:57