Escrit del mes de febrer de 2024

Marcant prioritats i objectius pel 2024

Encetem un any ple de compromisos i objectius col·lectius, i des de Som de Montgat us volem explicar els principals objectius en l’inici de la legislatura que tot just fa 7 mesos s’ha iniciat. Les accions i propostes que tenim com a objectiu anar assolint per aquest 2024, dins el primer any de legislatura.

Per a nosaltres l’atenció a la Ciutadania és cabdal i per aquest motiu aquest mesos inicials hem posat en marxa uns canvis en la gestió de l'OAC, estem potenciant el servei  amb formació als treballadors/es, més personal, amb un nou gestor de cues i una millor atenció telefònica...que mica en mica està tenint bons resultats i bona valoració per part de la Ciutadania. La nostra intenció es auditar aquests servei periòdicament amb reunions amb els treballadors/es per millorar dia a dia i ser més eficients. Aquesta millora continua es consolidarà amb la contractació d’un tècnic/a d’Administració electrònica i amb tràmits que podrà realitzar la ciutadania sense la necessitat de fer cua presencialment a la nostra OAC. Apostem per l’Administració electrònica. Les noves eines tecnològiques que posarem en funcionament donarà una major qualitat de serveis per la nostra ciutadania.

Un dels grans objectius de l’equip de govern i de SOM és la activació del projecte de Residència i Centre de Dia que anirà ubicat a un terreny al barri del Pla de Montgat, definir el model i posar fil a l’agulla en els propers mesos és el nostre objectiu pel 2024. També des de la Regidoria de Serveis Socials es vol dissenyar un programa per la nostra Gent gran, anomenat programa de Gent gran activa que inclourà els camins de salut.

No és nou que des de SOM i liderat des de l’Àrea de serveis a les persones, volem tenir en compte la perspectiva de gènere en tots els àmbits i actuacions del municipi: a nivell pressupostari, planificació urbanística, centres escolars, formació i contractació de personal... Continuarem apostant per els punts liles en els actes festius del municipi, per tal de promoure els punts LGTBIQ+.

La regidoria de Promoció econòmica, comerç, foment d’ocupació i consum, gestionada per SOM, s’ha posat en marxa per tal de gestionar la reobertura de la guingueta del Parc del Tramvia, estem treballant la creació d’un grup d’experts que assessorin als emprenedors/es locals i amb projectes que tenen per objectiu reactivar l'economia local.

L’aposta és ferma per la reinserció laboral i per això continuarem promovent accions i programes de contractació que afavoreixin l’accés de la ciutadania a l’ocupació: orientació laboral (programes d’ajuda per dones i joves), servei de borsa de treball, cursos de formació i plans ocupacionals, amb l’objectiu de contractar persones pel manteniment de la via publica, administratius/es, etc...

Tenim molts projectes consensuats amb l’equip de govern que aviat podrem fer realitat amb l’inici de les obres... l’inici de les obres de la nau industrial adquirida el 2021, que permetrà disposar de més espai per la plantilla de l’Ajuntament, el projecte de pacificació del carrer marina, la millora de l’accés al Centre de Salut, la col·locació de baranes a les escales del barri del Residencial Camí d’Alella, etc...

Continuem planificant i assolint objectius de programa, per tal de millorar i garantir una bona qualitat de vida a la ciutadania.

SOM al vostre servei, dia a dia.

Darrera actualització: 09.02.2024 | 14:35
Darrera actualització: 09.02.2024 | 14:35