Escrit del mes d'abril de 2024

Sant Jordi és Festa Major!

La diada de Sant Jordi a Montgat és una celebració per gaudir dels carrers i de les places amb ambient de cultura i tradició... i de Festa Major!

Amb aquesta festivitat celebrarem la cultura catalana, esdevindrà una jornada plena de color, roses, llibres, emocions... és a dir, plena de significat per a tots nosaltres.

 

És aquesta combinació harmoniosa entre el romanticisme de les roses, la saviesa dels llibres i la companyia dels veïns i veïnes que participen en els diferents actes de Festa Major, fa que Sant Jordi sigui un moment ple de significat i encant per a tots i totes.
 

A SOM de Montgat estem segurs que la gaudirem força.
 

Seran dies ideals on podrem participar d'una gran diversitat d'activitats culturals, com ara lectures de poesia, presentacions de llibres, concerts i espectacles de carrer... fent de Montgat el poble viu que des de Som desitgem, on tots els barris tinguin protagonisme i sentin com a seva la Festa Major del poble.

És un dels nostres principals objectius quan vàrem iniciar aquesta aventura política i que és un mandat del nostre programa: treballar per vertebrar cada barri i fer encara més fort el vincle, perquè cada montgatí i montgatina se senti orgullós de pertànyer a un poble gran que a la vegada és una barreja de petits racons.


Òbviament, promovem el comerç local donant importància vital a les valentes i valents que cada dia pugen la persiana per dinamitzar l'activitat econòmica als barris, en aquestes dates més que mai, promovem una compra responsable i de proximitat.


Us desitgem una Bona Festa Major, esperem que us divertiu, estem segurs que ens veurem amb molts de vosaltres, ja que com sabeu, a SOM de Montgat, mitjançant els regidors, ambaixadors/es de barri i simpatitzants, trepitgem el carrer sempre i no ens perdrem aquests dies de joia i alegria.


Som-hi Montgatins i Montgatines, és Festa Major!

Darrera actualització: 12.04.2024 | 09:52
Darrera actualització: 12.04.2024 | 09:52