Escrit del mes de desembre de 2023

La Fira de Nadal no és per fer política

La Fira de Nadal és un punt de trobada per fomentar la convivència i la connexió entre veïns, promoure el comerç local i donar suport a les entitats i associacions que enriqueixen la nostra vida quotidiana. Enrere han quedat dos anys (2020 i 2021) de restriccions motivades per la pandèmia i un últim Nadal (2022) en el que l’Ajuntament va apostar per un format diferent a favor del comerç local, concentrant activitats als eixos comercials de Montgat (Turó del Mar, Mallorquines, Vilares i Mercat Municipal), que van resultar exitoses i van ser aplaudides pels comerciants.

Aquest any s’han donat les condicions per recuperar la Fira al parc del Tramvia en el seu format tradicional i esperem que així pugui ser d’aquí en endavant.

En tot cas, i com dèiem abans, els socialistes entenem la Fira com un espai realment nadalenc, de trobada per a veïns, comerciants i entitats. Malauradament, altres grups s’aprofiten de la Fira i la desvirtuen per a la seva activitat política. No pel fet de muntar una carpa (en la seva condició d’entitat municipal), sinó per utilitzar-la com una xarxa social més per malmetre contra els adversaris polítics com ja fan la resta de l’any.

És aquest l’esperit nadalenc que volem? Cadascú fa el que sap i vol fer, faltaria més, però nosaltres trobem lamentables certes actuacions i demanem una reflexió.

El PSC ha decidit no muntar carpa política a la Fira de Nadal i cedir l’espai a la resta d’entitats, comerciants i veïns. Farem política en el seu moment i lloc adequat.

Bones festes i feliç Nadal a tothom.

Darrera actualització: 15.12.2023 | 11:14
Darrera actualització: 15.12.2023 | 11:14