Escrit del mes d'octubre de 2023

A poc a poc i amb bona lletra, així s'escriuen les millors històries

Quan aquest text es publiqui a la revista municipal, els nostres infants ja hauran començat el curs escolar 2023-2024. A més d'iniciar les classes, també posaran en marxa un ampli ventall d'activitats extraescolars ofertes per les escoles, entitats i empreses del nostre poble.

Així doncs, a més de seguir el currículum escolar establert per la Conselleria d'Educació, al poble podran perfeccionar o aprendre nous idiomes, explorar el teatre, participar en activitats esportives individuals o en equip, endinsar-se en el món de la música, practicar dansa, conèixer la cultura oriental i les arts marcials... en resum, aprendre i ser actius en un poble ple de vida i pensat per a la infància.

Volem desitjar un feliç inici de curs i molts èxits a tots els alumnes, professorat i a les famílies que faran l'impossible per arribar a tot a temps.

Som de Montgat, des de la seva fundació, ha estat compromès amb l'educació, realitzant sessions informatives (els Esmorzars de SOM: avui parlem d'Educació), i incloent en el nostre programa electoral mesures específiques relacionades amb aquest àmbit, com ara:

  • Defensar, davant de la Generalitat, la construcció de l'Escola Norai.
  • Gestionar per tenir Cicles de Formació Professionals de Grau Mitjà i Superior a l'IES Thalassa.
  • Impulsar camins escolars i pacificació dels entorns de les escoles i refugis climàtics.
  • Promoure jornades d'educació: festival escolar de teatre, Olimpíades escolars...

*Podeu trobar el programa complet a http://www.somdemontgat.org

El 25 d’Agost de 2023, el nostre regidor Raül Abad i Navarrete, com a alcalde accidental va realitzar la signatura de l’aprovació de l’expedient del contracte d’obres al Parc Ronda Països Catalans que donarà cobertura a l’escola Norai. Amb aquest compromís i la implicació personal dels nostres regidors, i de tota la família SOM, volem deixar clar que allà on calgui un cop de mà, algú per escoltar i donar suport, o algú que faci d'altaveu cap a les institucions pensant en la millora contínua del nostre poble actual i del Montgat del futur, allà ens trobareu.

Seguim treballant, com alguns dels nostres nens i nenes que ara comencen I3, pas a pas i amb bona lletra, continuem escrivint aquesta bella història que parla de fer política d'una manera diferent, de veí a veí, trepitjant carrer, aprenent sempre amb la voluntat de millorar però sense deixar ningú enrere.

Som Educació, Som Actius, Som un Poble viu.

Darrera actualització: 19.12.2023 | 20:18
Darrera actualització: 19.12.2023 | 20:18