Escrit del mes de desembre de 2023

Reactivem Montgat per Nadal

Aquest desembre del 2023, després de 3 anys sense fira, torna a Montgat la Fira de Nadal. Un esdeveniment que s´ha recuperat per tota la ciutadania i que ha fet gaudir a tots els montgatins i les montgatines. La recuperació d'aquesta fira nadalenca ha estat per SOM de Montgat una mesura de programa que teníem com a prioritat que hem treballat des de la Regidoria de Promoció Econòmica encapçalada per Oriol Villà i comptant amb el conjunt de l’equip de govern.

La Fira ha estat a més, una mostra per les entitats municipals que poden mostrar totes les activitats que realitzen i es donen a conèixer en el poble.

La revitalització de la Fira de Nadal de Montgat ha estat un esforç col·laboratiu i Som de Montgat ha treballat per tornar-li al poble un esdeveniment que uneix cors i crea memòries duradores. Aquesta recuperació  no només significa el retorn de parades plenes de delícies nadalenques, artesanies i regals, sinó també la restauració d'un llaç comunitari.

La Fira de Nadal s'ha convertit en un punt de trobada per als veïns, amics i famílies de Montgat, reforçant els llaços socials i fomentant la connexió entre generacions. La recuperació de la Fira de Nadal no només ha tornat una tradició estimada, sinó que també ha establert un espai on la diversitat de la comunitat es celebra i es comparteix en un ambient festiu.

A més del seu impacte social, a la Fira de Nadal  els comerciants locals, artesans i petits empresaris troben en aquesta fira una plataforma per exhibir i vendre els seus productes, generant un impuls  per a l'economia local. El ressorgiment de la fira no només ha contribuït a la identitat cultural de Montgat, es el tret de sortida d’un seguit d’iniciatives que acostaran des de els eixos comercials l’ambient nadalenc arreu del nostre poble.

En celebrar la recuperació de la Fira de Nadal  també celebrem la resiliència de la nostra comunitat. Aquest assoliment és un testimoni de l'esperit perseverant de Som de Montgat i demostra que, quan ens unim, som capaços de superar reptes i restaurar allò que dona vitalitat al nostre poble. Aquesta es la nostra fita fer un Montgat millor per tothom.

En aquest esperit festiu, aprofitem l'oportunitat per desitjar-vos a cadascun de vosaltres unes bones festes. Que la Fira de Nadal sigui el primer pas per il·lusionar a Montgat i ens guií cap a un nou any ple d'esperança, salut, prosperitat i unitat.

Bon Nadal i Millor any 2024 Montgat!

Darrera actualització: 19.12.2023 | 20:16
Darrera actualització: 19.12.2023 | 20:16