Escrit del mes de maig de 2024

Els nostres recursos al servei de la gent

Aquestes són les actuacions del CUESB (Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona) fetes a Montgat des del 2019 al 2023.

Com es pot veure hi ha un increment notori en els últims anys, especialment en el 2022 i 2023.

Malauradament això no deixa de ser un reflex de l’empitjorament de la qualitat de vida dels ciutadans que ens porta a incrementar les situacions de vulnerabilitat i d’exclusió social, una situació de la que ningú estem exempts de poder arribar per circumstàncies de la vida.

Imatge que conté text, captura de pantalla, nombre, pantalla

Descripció generada automàticament

Les administracions públiques, en nom de tots nosaltres, han de donar resposta a aquestes dificultats que viuen les persones més vulnerables. És la seva responsabilitat i obligació actuar i gestionar els recursos que obtenen amb els nostres impostos.

Aquí a Montgat un dels recursos que disposem és un pis per emergències socials que en el seu dia es va aconseguir, no sense grans esforços, de la promoció dels pisos Paradís del Mar.

Ja fa temps que disposem d’aquest pis, però a dia d’avui encara no està moblat ni amb els serveis bàsics (llum, aigua, gas,...) donats d’alta.

Segons la regidoria de Serveis Socials afortunadament fins el dia d’avui no ha calgut ( observar la gràfica anterior i que cadascú tregui les seves conclusions) però com s’explica que després de tant de temps tinguem un pis que en el cas que demà calgui utilitzar encara estigui inoperatiu?

Segurament la resposta està en aquesta paraula: inoperatiu.

Recordar que també es van aconseguir en la promoció Paradís del Mar dos pisos més per fer lloguer assequible a un preu gens assequible aprovat per l’equip de govern i amb el nostre vot en contra, uns pisos que encara no s’han atorgat. INOPERATIU.

Darrera actualització: 14.05.2024 | 10:41
Darrera actualització: 14.05.2024 | 10:41