Escrit del mes d'abril de 2024

Celebrant la Festa Major de Sant Jordi: Un Homenatge a la Cultura i la Tradició a Montgat

Montgat es prepara per a unes setmanes plenes de cultura, entreteniment i tradició amb la celebració de la Festa Major de Sant Jordi 2024, que tindrà lloc del 16 al 28 d'abril. Aquest any, com sempre, volem destacar i agrair l'incansable treball i dedicació de tots aquells que fan possible aquesta magnífica celebració.

En primer lloc, des de Junts Montgat, volem expressar el nostre agraïment a la regidora de l'àrea de cultura, Mercè Marin, pel seu compromís i lideratge en l'organització d'aquesta festivitat. La seva passió per la cultura local ha estat fonamental per fer de la Festa Major de Sant Jordi un esdeveniment inoblidable per a tots els montgatins/es.

No podem oblidar el paper fonamental que desenvolupen les tècniques de cultura, així com les associacions i entitats que participen activament en les activitats de la festa. La seva dedicació i esforç són la veritable essència de la nostra comunitat, i sense ells, res d'això seria possible.

Aquest any, la programació de la Festa Major inclou una àmplia varietat d'activitats per a tots els gustos i edats: des de l'Enotast DO Alella fins al Correfoc Infantil, passant per la Passejada Popular i el Concert de Sant Jordi!

El punt àlgid de la celebració arribarà el 23 d'abril, amb la clàssica venda de roses i llibres a la plaça de les Mallorquines, acompanyada de Sardanes amb la Cobla Marinada i el recital poètic "Entre Llibres" a la Biblioteca Tirant Lo Blanc. Però la Festa Major de Sant Jordi no acaba aquí, ja que durant el cap de setmana del 27 i 28 d'abril, l'Ajuntament i el teixit associatiu han preparat activitats com el Dinar popular, la Cercavila de Gegants i el Castell de Focs, culminant amb la Jornada Castellera el diumenge.

En definitiva, la Festa Major de Sant Jordi és molt més que una celebració; és una oportunitat per reunir-nos com a comunitat, celebrar la nostra cultura i tradicions, i honorar el treball i la dedicació d'aquells que fan possible que Montgat brilli amb llum pròpia cada any.

Ens veiem a la Festa Major!!

Darrera actualització: 16.04.2024 | 10:36
Darrera actualització: 16.04.2024 | 10:36