Escrit del mes de desembre de 2023

Tot a punt per un 2024 ple de nous reptes i projectes

Finalitzem l’any fent repàs de les fites aconseguides i alhora planificant els objectius de la nostra activitat pel 2024.

El nostre grup municipal està format per un equip de dues regidores i un regidor, que tenen delegades diferents àrees, entre elles urbanisme, comunicació, manteniment dels edificis públics i gestió del manteniment de la via pública, parcs i jardins.

Volem que 2024 sigui un any d'èxits i per a aconseguir-ho hem treballat posant a punt els equips, i dotant el pressupost municipal de les partides econòmiques necessàries. D'aquesta manera, veuran la llum projectes tan importants per a Montgat com la reforma del Centre Cívic -actualment en obres- l'adequació de la nau industrial que ha d'acollir els serveis tècnics municipals, la rehabilitació de la coberta del Poliesportiu, o la construcció del Parc de Països Catalans, al costat del Parc de Les Bateries.

Els horts urbans de Can Casanovas també tindran el seu protagonisme l’any 2024, amb la recuperació de l'aigua de mina i el projecte de remodelació que pretenem impulsar. Volem transformar-los en un gran espai públic, més ben gestionat i accessible, amb zones comunes i visibilitat per al veïnat.

Aquestes són només algunes pinzellades de la que serà la nostra gestió municipal, però us anirem informant de totes i cadascuna de les línies de treball iniciades des de l'ajuntament.

Des del 2020 el nostre grup municipal ha participat activament per a actualitzar els serveis de neteja viària, adjudicats l’any 2021, així com recentment el contracte de servei de manteniment de les zones verdes. Els nous contractes ens han permès disposar de màquinaria, vehicles i eines de treball noves, amb bona part de vehicles i mitjans elèctrics que ens permetran millorar la qualitat dels serveis i constribuir a un Montgat més sostenible.

Estem a punt per començar l’any 2024 i avançar des de l’inici en els objectius plantejats. Junts per Montgat vol tenir presència en tots els barris per a explicar-vos tot el que volem fer i rebre les vostres aportacions.

Ens espera un any fantàstic que volem gaudir amb tots vosaltres.

Darrera actualització: 16.12.2023 | 18:30
Darrera actualització: 16.12.2023 | 18:30