L'alcalde en un clic

L'Alcalde en un clic

A través d'aquest formulari podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments i inquietuds i us donarem resposta el més aviat possible. Alternativament, el meu despatx a l'Alcaldia té les portes obertes per atendre les vostres visites i escoltar els vostres suggeriments.

Si voleu hora de visita podeu posar-vos en contacte amb la Secretària de l'Alcaldia, Maria Martínez de dilluns a divendres de 9 a 14 h, al telèfon 934 69 06 48.

 

E-mail (còpia) S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L’enviament de les dades que l'usuari ha introduït en aquest formulari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o la gestió sol·licitada. En cap cas se cediran o es comunicaran a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT.
Darrera actualització: 12.01.2022 | 20:04
Darrera actualització: 12.01.2022 | 20:04