Constituït el Consell d'Infants i Adolescents del curs 2023-2024

Dimarts, 21 de novembre de 2023 a les 00:00

El Consell d'Infants i Adolescents parlaran sobre com millorar els serveis i la neteja de la platja de Montgat.

Aquesta tarda a les 18 h s'ha constituït el nou Consell d'Infants i Adolescents de Montgat a la Sala Pau Casals de Montgat. El Consell està format per nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles Salvador Espriu i Marina i joves consellers i conselleres de 1r. d'ESO de l'Institut Thalassa. El Consell d'enguany està format per trenta-tres membres escollits democràticament a les aules dels centres educatius als quals pertanyen. Aquest any, a més el Consell compta amb quatre representants de 1r. d'ESO de l'Institut Thalassa, algun d'ells amb llarga trajectòria i experiència al Consell perquè també eren consellers i conselleres a 5è i 6è de primària.

La regidora d'Educació Marta Zorrilla (PSC) ha felicitat als nous consellers i conselleres i els ha desitjat bona feina per aquest mandat que comencen. Ha agraït la seva participació i també l'esforç de les famílies i els tutors i tutores de les escoles que col·laboren en fer possible el funcionament d'aquest òrgan de participació infantil.

Aquest curs els consellers i conselleres ha decidit tractar a fons un tema que preocupa a tots els montgatins i montgatines, els serveis de la platja i també la brutícia i la manca de civisme d'algunes persones que no utilitzen les papereres per llençar-hi els residus que generen durant la seva estada. Els consellers i conselleres també han mostrat la seva preocupació per l'alarmant regressió de la sorra, i per això es posaran a treballar tots junts per trobar mesures per reduir l'incivisme, millorar els serveis i pressionar perquè puguem recuperar l'ampla de platja que teníem.

 

 

Darrera actualització: 21.11.2023 | 21:05