Codi de conducta i bon govern

La sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del 25 de maig de 2017, va aprovar el Codi de conducta dels alts càrrecs de l'Ajuntament de Montgat.

Consulta a quins valors, principis i normes de conducta han d'atenir-se els alts càrrecs de l'ens, i quines són les obligacions i regles sobre la qualitat dels serveis i el funcionament de l'Administració d'acord amb les quals ha d'actuar tot personal.

Accedir a la informació de codi de conducta i bon govern    

Podeu consultar el Certificat de l'acord d'aprovació del 25 de maig de 2017 i el Codi de conducta als documents adjunts.

A la sessió del Ple del passat 30 de març de 2023, l’Ajuntament de Montgat va aprovar el Pla de Mesures Antifrau per a la gestió de projectes vinculats al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançats amb fons europeus anomenats Next Generation de conformitat amb el que preveu l’art. 6 de l’ordre l’Ordre del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública HFP/1030/2021, de 29 de setembre. Consulteu el document del Pla de Mesures Antifrau aquí i la Declaració institucional aquí

L'Ajuntament també ha creat una bústia ètica on qualsevol persona pot fer comunicacions o alertes, de forma anònima i amb garantia de confidencialitat, sobre males pràctiques o conductes irregulars que la ciutadania conegi o sospiti i vulgui comunicar a l’Ajuntament de Montgat. Consulteu l'espai de la bústia ètica aquí 

 

Darrera actualització: 08.02.2024 | 12:56
Darrera actualització: 08.02.2024 | 12:56