Internet

La biblioteca proporciona als usuaris (adults i infants) accés lliure i gratuït a internet i ofereix un ampli ventall d'informació de caràcter local, nacional i internacional. En cap cap, està pensat per accedir a jocs, tertúlies en línia o d'altres.

Normativa

- La biblioteca no es fa responsable dels continguts als quals poden accedir els usuaris. I en el cas dels menors de 14 anys, els pares i/o tutors han de signar una autorització prèvia assumint la responsabilitat sobre els recursos consultats.

- En una sessió de consulta, no podran participar més de dues persones simultàniament respectant la privacitat de la resta d'usuaris.

- Per assegurar la disponibilitat dels PC's, els usuaris poden fer reserves amb antelació a la mateixa biblioteca, per telèfon o a través del correu electrònic (b.montgat.tb@diba.cat ) . Cada usuari podrà reservar de 30 a 60 minuts per dia i un màxim de dues hores setmanals.

- Cal finalitzar les sessions amb puntualitat

- Per utilitzar aquest servei, cal deixar el carnet de la biblioteca al taulell d'informació abans d'iniciar la sessió i serà retornat en finalitzar la connexió.

Totes les planes web consultables a través del servei públic d'internet poden ser recuperades posteriorment a través de la seva impressió o gravació. La biblioteca disposa de la informació necessària per a la seva excecució. El personal de la biblioteca us en informarà.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 13:22