L'Ajuntament convoca dues audiències públiques per presentar l'avanç de planejament

Diumenge, 30 d'octubre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament treballa per transformar un sector industrial de les Mallorquines amb un procés participatiu obert a la ciutadania.

Per transformar l’espai d'un sector industrial del barri de les Mallorquines, l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) impulsaran un procés participatiu amb veïns i veïnes, així com entitats i associacions a fi de recollir les seves idees o suggeriments,  tot buscant el màxim consens del municipi.

Paral·lelament, també es crearà una comissió de seguiment amb representants electes i del teixit social. El resultat d’aquest debat serà tingut en compte per l’equip de redacció del document urbanístic. La iniciativa vol dotar al sector, actualment molt degradat i ocupat pels edificis de la Ceràmica Industrial Montgatina, d’espais urbans de qualitat, incorporant millores per a la mobilitat, revalorant el patrimoni existent i transformant el sòl industrial obsolet en sòl per a nous habitatges en què es prioritzarà l’habitatge protegit, especialment en règim de lloguer, sempre respectant els principis de viabilitat econòmica i sostenibilitat.

Per poder recollir totes les opinions, s’ha difós un document base redactat pel consistori mitjançant un enllaç que podeu consultar al lateral dret d'aquesta notícia i a les xarxes socials de l'Ajuntament. Més endavant se’n farà una presentació pública, amb torn obert de preguntes, per poder-hi fer aportacions de forma presencial.

Finalment, la Sala Pau Casals acollirà la presentació pública de l’avanç de planejament de la modificació puntual d'aquest sector del barri de les Mallorquines a càrrec dels redactors del document, que es farà en dues audiències públiques els dies 7 i 16 de novembre a les 19 h a la Sala Pau Casals.

 

Darrera actualització: 30.10.2022 | 17:34