Avanç de planejament d'un sector del barri de les Mallorquines

Avanç de planejament de la modificació puntual del PGM en un sector del barri de les Mallorquines

A la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament celebrat el passat 19 d'octubre, la Corporació va aprovar l'avanç de planejament de la modificació puntual del PGM a l'àmbit de les Mallorquines. 

Als documents adjunts podeu consultar l'avanç de planejament de la modificació puntual d'aquest sector elaborat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona així com el Pla de Participació Ciutadana que l'Ajuntament de Montgat impulsarà pels propers mesos.

L'Ajuntament de Montgat ha celebrat dues Audiències públiques ciutadanes, els dies 7 i 16 de novembre de 2022, per informar als veïns i veïnes sobre l'avanç de planejament.

Ara, l'Ajuntament obre un procés participatiu per generar debat ciutadà i copsar l'opinió dels veïns i veïnes entorn a la transformació d'aquest sector del barri de les Mallorquines i s’han programat dos tallers participatius, que es celebraran els dimecres 11 i 25 de gener a les 18.30 h a la sala Pau Casals, perquè els veïns puguin debatre, opinar, valorar i definir com volen que sigui en el futur aquest espai urbà.

L’objectiu del procés és avançar amb el veïnat en com i de quina manera es transformarà i esdevé una oportunitat per dotar al barri dels espais i serveis que millorin la qualitat de vida del veïnat. El procés es dur a terme abans de la redacció definitiva del projecte, amb la voluntat que sigui una oportunitat real de definir entre tots i totes com volem que sigui el futur d’aquesta zona.

Paral·lelament, animem a tots els veïns i veïnes que participin en el procés omplint l’enquesta ciutadana que hem dissenyat per recollir l’opinió vers els tres eixos fonamentals de la transformació d’aquest espai urbà: Espai lliure i equipaments, mobilitat del sector i transformació de la zona industrial.

L’enquesta es pot omplir online en aquest espai web i presencialment a les urnes habilitades al vestíbul de l’ajuntament de Montgat, al Casal de Gent Gran Joan Maragall i a la Biblioteca Tirant lo Blanc del 2 al 31 de gener de 2023.   

 

 

Tanca Formulari

Enquesta ciutadana sobre la modificació puntual del sector Nord del barri de les Mallorquines

Enquesta ciutadana 

Selecciona una única opció
Seleccioneu una única opció
Selecciona màxim dues opcions

Protecció de dades

Per tal de realitzar la petició, necessitem el vostre consentiment exprés i, per tant, caldrà que marqueu la casella “SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT”.

Abans de prestar el vostre consentiment cal que llegiu la informació de protecció de dades següent:

Responsable: 

Ajuntament de Montgat
Adreça: Plaça Vila, s/n, 08390 Montgat
Telèfon: 934 694 900
Correu electrònic: montgat@montgat.cat

Finalitat:

Gestió de l’enviament dels formulari.

Legitimació:

Consentiment de la persona interessada.

Destinataris:

Les dades no seran cedides a tercers, tret d’una obligació legal.

Exercici de drets:

Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades a través de la seu electrònica.

Més Informació:

Podeu trobar més informació a l'apartat de protecció de dades


Darrera actualització: 02.01.2023 | 12:59
Darrera actualització: 02.01.2023 | 12:59