Festa cara al mar

Als voltants de la festa de la Verge del Carme es programa la "Festa cara al mar" amb la col·laboració d'entitats i veïns/es de Montgat.

Ja fa més de quaranta anys que Montgat es va obrir al mar i per això cada any se celebra aquest esdeveniment a la platja, on es poden escoltar havaneres tot gaudint de sardines i/o botifarres a la brasa acompanyades d'un bon cremat.

La Festa Cara al mar compta amb la participació de la Confraria de pescadors, que organitzen la tradicional arribada de la Verge del Carme des del port del Masnou i la processó de la Verge del Carme fins a l'església parroquial de Sant Joan.

L'acte central de la festa cara al mar és la sardinada i la cantada d'havaneres que se celebra a la platja de Montgat. És un acte multitudinari que aplega molts ciutadans/anes del poble i poblacions veïnes, que venen a gaudir d'aquesta festa que té un marcat caràcter mariner.

L'organització de la festa compta amb la col·laboració de voluntaris de diferents entitats del poble que hi participen activament.

Darrera actualització: 21.01.2022 | 07:55