Crònica sessió extraordinària del Ple del 4 de maig de 2022

La sessió extraordinària del Ple del 4 de maig es va escollir a Mercè Marín i Planas com alcaldessa de Montgat

A la sessió extraordinària del passat  4 de maig es va escollir com a Alcaldessa de Montgat a la Sra. Mercè Marin i Planas (Junts per Montgat). La renúncia presentada per l’anterior alcalde, Sr. Andreu Absil Solà (PSC-PM) ha motivat la convocatòria d’aquesta sessió d’elecció d’alcalde/alcaldessa.

La sessió presidida pel segon Tinent d’Alcalde Raül Abad Navarrete (SOM de Montgat) es va desenvolupar d’acord amb els articles 12 al 18 del Reglament Orgànic Municipal, que regulen el procediment a seguir per a l’elecció d’Alcalde/essa.

En primer lloc es van presentar les candidatures dels diferents grups municipals, concretament, quatre candidatures encapçalades per:

ERC-AM (a la Sra. Rosa M. Funtané i Vilà), Junts per Montgat, PSC-CP, SOM de Montgat i el Regidor no adscrit Sr. Luis Antonio Fariña Herrador (a la Sra. Mercè Marín Planas), Montgat en Comú Podem (al Sr. Daniel Fuentes Fuentes), Montgat Guanya-Més-Iniciativa i Compromís (al Sr. Jordi Abad Planas).

Un cop realitzada la votació secreta emesa per cadascun dels regidors i regidores  va ser escollida com a alcaldessa de Montgat la Sra. Mercè Marín Planas (Junts per Montgat) amb el suport de nou vots dels regidors i regidores de Junts per Montgat, PSC-CP, SOM de Montgat i el Regidor no adscrit,  que representen la majoria absoluta prevista a l’article 196.b) de la Llei Orgànica 5/1985.

Al finalitzar la sessió Mercè Marín va ser proclamada alcaldessa de Montgat i va manifestar el seu desig de treballar per tots els veïns i veïnes del poble per assolir un major grau de qualitat de vida per a tots els montgatins i montgatines.

 

 

Darrera actualització: 15.12.2022 | 14:27