Mobilitat i Transports

Des de la Regidoria de Sostenibilitat treballem per impulsar polítiques i serveis públics de mobilitat i transport sostenibles per fomentar una millor qualitat de vida de les persones.

La nostra missió és millorar la mobilitat de les persones, fer les vies urbanes més segures i accessibles i vetllar per una bona xarxa de transports públics eficients i a mida de la ciutadania. Treballem per impulsar polítiques de mobilitat i transport sostenibles i compatibles amb la qualitat de vida de les persones.

Els nostres objectius són, aconseguir:

  • Una mobilitat sostenible, reduint les emissions contaminants, potenciant el transport públic, l'ús de la bicicleta i els desplaçaments a peu.
  • Una mobilitat més segura, transformant i adequant vies urbanes amb espais més amables i segurs pel conjunt de la ciutadania. 
  • Una mobilitat equitativa i inclusiva, garantint el dret de tots els ciutadans a moure's còmodament a l'espai públic, especialment el d'aquells col·lectius amb mobilitat reduïda o persones amb cotxets per a infants.
  • Una mobilitat eficient, potenciant que la distribució de mercaderies i productes sigui àgil i no impacti en la mobilitat del municipi.

La Regidoria també avalua el funcionament i gestiona les zones d'estacionament regulat del municipi.

Regidor-Delegat: Raül Abad i Navarrete

Tècnic de Mobilitat: Joan Carles Fernández

Edifici: Ajuntament de Montgat. Plaça de la Vila.

Telèfon: 934 69 49 00

 

Plaça de la Vila, s/n - 8390 Montgat - Barcelona
Nom de contacte: Raül Abad Navarrete. Regidor delegat de Mobilitat i Transports
Telèfon: 934696900
Adreça electrònica: montgat@montgat.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.06.2023 | 21:37