Servei Policia Local

Regidor: Sr. Raül Abad Navarrete 

2n. Tinent d'Alcalde i Regidor-Delegat de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Transport i de Foment de l'Ocupació.

Equipament:  Policia Local

c/ Lola Anglada, 4

Telèfon: 98 469 07 07

Correu electrònic: policiamontgat@montgat.cat

Funciona amb cita prèvia: Sí

 

La Policia Local de Montgat és el servei de l'Ajuntament responsable de defensar i protegir el lliure exercici dels drets, llibertats i seguretat dels ciutadans.

La seva missió és la satisfacció de les necessitats i demandes dels ciutadans, traduïdes en una millora de la qualitat de vida, tot desenvolupament les funcions legalment establertes en matèria de seguretat ciutadana, administrativa, assistencial, judicial i de trànsit.

Denúncies Judicials: Es poden denunciar la sostracció d'objectes, els danys, la pèrdua d'objectes, el robatori d'habitatge, comerç, bar o altre establiment i dins d'un vehicle o el propi vehicle.

Denúncia voluntària en matèria d'infraccions de trànsit:  Qualsevol ciutadà  pot presentar denúncies voluntàries en matèria d'infraccions de trànsit de les que hagi estat testimoni.

Atestats: sol·licitud d'informe, en relació a accidents de trànsit dels quals en tingui coneixement el grup d'investigació d'accidents de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la Policia Local.

Policia de Proximitat: Contacte amb aquest servei pels temes del teu barri o la teva persona (seguretat, ordenances, assessorament, etc.).

Vehicles abandonats a la via pública: Per iniciar la gestió de la retirada del vehicle si es donen els requisits legalment establerts.

Control de la via pública: ocupacions, permisos, talls de carrer, reserves d'estacionament, etc...

Plans d'intervenció: en situacions de risc o catàstrofe.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 13:22

Imatges