Temps per cures: conciliació familiar

Dilluns, 28 d'agost de 2023 a les 00:00

Montgat continuarà amb el servei de canguratge per infants de 4 a 12 anys.

L'Ajuntament de Montgat disposa d’una subvenció per a la realització del programa Temps per cures, un programa impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya -a partir del projecte “Corresponsables” del Ministeri d’Igualtat-. Aquest programa vol donar resposta a la necessitat de generar serveis que descarreguin les famílies, i en especial les dones, de les càrregues de cura familiar i dels infants.

Temps per cures es va iniciar el curs passat, i ara, un cop avaluada l’experiència i la disponibilitat horària i de serveis, s’ha decidit que tindrà continuïtat durant el Curs 2023-2024, a partir del 2 d’octubre i fins el 22 de desembre.

On i com funcionarà el servei?

L'Escola Salvador Espriu serà l'equipament de referència on es farà el canguratge, que s'adreça a infants de 4 a 12 anys.

El servei comptarà amb tres monitors que s'ocuparan del temps de lleure dels infants durant la seva estada a l’escola. La franja horària del servei serà de dilluns a divendres (dies lectius) de 16.15 h a 19 h.

A més, per a facilitar l'assistència dels infants matriculats a l'Escola Marina i a l'Escola Norai hi haurà un servei de monitoratge que recollirà i acompanyarà els infants que hagin sol·licitat fer ús d’aquest servei. La monitora o monitor acompanyarà als infants des de les escoles Norai i Marina (amb un màxim de sis alumnes per a cadascuna de les escoles) fins a l'escola Salvador Espriu.

Com i quan inscriure's?

Per sol·licitar el servei caldrà omplir un formulari que s'habilitarà a www.montgat.cat i caldrà demanar el servei cada mes a partir del dia 20 del mes anterior al que es vulgui utilitzar.

L'obertura d'inscripcions estarà activa a partir del 6 de setembre.

El projecte es durà a terme a Montgat des del 2 d'octubre i fins el 22 de desembre.

Per a més informació podeu  visitar la web:

www.ccmaresme.cat/tempspercures

 Imatge que conté logotip, Gràfics, Font, símbol

Descripció generada automàticament   Imatge que conté text, Font, logotip, Gràfics

Descripció generada automàticament  Imatge que conté text, Font, logotip, Gràfics

Descripció generada automàticament   Imatge que conté text, disseny gràfic, Gràfics, captura de pantalla

Descripció generada automàticament

Darrera actualització: 10.10.2023 | 13:21