S'organitza la 2a. Trobada Artesana i Creativa al Baix Maresme

Dimarts, 16 de maig de 2023 a les 09:00

Amb el lema “Crea, emociona i connecta” la 2a. Trobada es celebra el dia 7 de juny a Montgat.

Sota el lema “Crea, emociona i connecta”, els ajuntaments d’Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana, organitzen per segon any consecutiu, la Segona Trobada Artesana i Creativa al Baix Maresme, que es durà a terme el 7 de juny del 2023 a Montgat.

Es tracta d’un espai de trobada adreçat a professionals dels sectors de l’artesania i la creativitat en què, a través de converses, tallers, debats i dosis de creativitat, es faciliten recursos pràctics, es generen sinergies, s’inspira i es motiva les persones perquè actuïn i prenguin accions positives aplicables als seus negocis creatius.

De nou, en aquesta Segona Trobada es compta amb un equip de ponents de primer nivell, referents en els seus àmbits respectius, que oferiran reflexions i coneixement al voltant de l’artesania i la creativitat de manera participativa i dinàmica.

Així, podrem comptar amb la participació de Victoria Rabal, artista, mestra artesana i directora del Museu Molí Paperer de Capellades, Lucia Bruni, dissenyadora i creadora de la marca Lucirmás, Sílvia Calvo, dissenyadora i emprenedora tèxtil de moda circular, amb Flor Calveiro, periodista i autora del llibre "Despierta tu historia de marca". 

A la Trobada també hi participaran Mireia Solsona, fundadora i CEO de Mimètik BCN i especialista en Etsy, David Hierro, gestor del projecte Craftcatalonia, Montse Casas, artesana tèxtil amb botiga taller al Poble Espanyol i Neus Ponsetí, comunicadora, il·lustradora i representant de la comunitat artística i artesana La Volta de Sant Narcís de Girona.

Presentarà la trobada el periodista Josep Sucarrats, director de la publicació Arrels. El món que torna.

A més a més, aquest dia, descobrirem l’obra artística i artesana realitzada conjuntament per persones artesanes i creadores locals a partir del repte artesanal participatiu del Baix Maresme sorgit a la Primera Trobada.

L’esdeveniment està comissariat per Bbintervencions. Podeu consultar el programa de tota la jornada aquí 

 

 

Darrera actualització: 18.05.2023 | 13:06