S'acosta la Nit més màgica de l'any!

Dimarts, 27 de desembre de 2022 a les 08:00

Tot a punt per celebrar la Nit més màgica de l'any!

Montgat es mobilitza per tornar per a viure la nit més màgica de l’any. El pròxim dijous 5 de gener, a partir de les 18 hores, Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran el municipi. Acompanyats del seu seguici i sobre les seves carrosses, recorreran els barris del poble per tal de saludar els nens i nenes de Montgat. Músiques, colors, somnis i il·lusions es donaran la mà en una preciosa vetllada que robarà més d’un somriure a petits, mitjans i grans.

Enguany, el recorregut començarà al Pont de Tiana i finalitzarà a l'Av. Sant Jordi. Un cop finalitzada la cavalcada, Ses Majestat d'Orient aniran al Poliesportiu Sílvia Domínguez on saludaran personalment als nens i nenes abans d'iniciar el repartiment de regals per Montgat.

Aquesta edició, l’Ajuntament de Montgat se suma novament a la campanya ‘Cues Inclusives’ per tal de garantir que les persones amb diversitat funcional puguin accedir prioritariàment a l’escenari per a saludar a Ses Majestats d’Orient.  Així mateix, seguint la dinàmica dels darrers anys, els caramels que es repartiran a la cavalcada de reis seran sense gluten amb la voluntat que els infants puguin gaudir d’una nit màgica i dolça.

L'alcaldessa Mercè Marín (JuntsxMontgat) celebra "que aquest any la cavalcada pugui arribar a tots els barris del poble sense restriccions i que puguem recuperar la trobada dels nens i nenes amb Ses Majestats els reis d'Orient al Poliesportiu municipal" i agraeix "enormement la col·laboració de les entitats montgatines que s'impliquen en fer més bonica l'arribada dels Reis a Montgat i a totes les persones voluntàries que també hi col·laboren aportant el seu granet de sorra".

Demanem a totes les famílies que segueixin els consells de seguretat i les indicacions de les persones voluntàries que ens guiaran durant tot el recorregut de la cavalcada.

Darrera actualització: 29.12.2022 | 20:52

Imatges