Reconeixement públic al Dr. Enric Jardí i Vintró

Divendres, 13 de gener de 2023 a les 00:00

L'acte institucional tindrà lloc el dia 24 de gener a les 18 h al CAP de Montgat.

Després d'un llarg període de tramitacions i gestions amb el Departament de Salut de la Generalitat, dimarts 24 de gener a les 18 h, es farà realitat el desig de molts veïns i veïnes de Montgat i es celebrarà un acte institucional perquè el CAP de Montgat porti el nom del Dr. Enric Jardí i Vintró. 

El Doctor Enric Jardí va ser metge de família del centre d'Atenció Primària de Montgat durant molts anys, i la seva malaurada pèrdua l’any 2019 va causar un gran impacte emocional a la població de Montgat, perquè era una persona molt estimada pels veïns i veïnes i la comunitat sanitària. 
 
En aquell moment, nombroses persones van manifestar el seu dolor per la pèrdua del doctor i van demanar un reconeixement públic a aquest metge d’atenció primària que exercia amb humanitat la seva professió. L'Ajuntament i la família van recolzar la iniciativa, i es va formalitzar la sol·licitud al CAT Salut amb l’objectiu que el CAP de Montgat portés el seu nom.
 
Ara, la família, els pacients, els companys i companyes de professió, l'ajuntament i el CatSalut podran mostrar el seu agraïment públic per la seva implicació i professionalitat i el CAP Doctor Enric Jardí de Montgat per fi serà una realitat.

Darrera actualització: 13.01.2023 | 14:11