Publicada la llista provisional sol·licitants habitatges de lloguer

Dimecres, 8 de juny de 2022 a les 00:00

Es publica el llistat provisional d'habitatges de lloguer social del c/ Sant Feliu, 17 de Montgat.

L'IMPSOL ha publicat avui les llistes provisionals de sol·licitants per als 6 habitatges en règim de lloguer de la promoció Turó del Sastre 18J, ubicats al c/ Sant Feliu 17 de Montgat. Des d'avui els veïns i veïnes de Montgat disposen de 10 dies hàbils per a presentar al·legacions a aquestes llistes. El termini de presentació d'al·legacions finalitza el dia 22 de juny de 2022 a les 24 h.

Els ciutadans/es que ho desitgin, podran realitzar al·legacions a les llistes, especificant en quin llistat volen ser inclosos, a través d’aquest enllaç directe: https://www.amb.cat/web/amb/seu-electronica/tramits-en-linia/instancia-genericaimpsol-ciutadans 

Tanmateix, recordem que els requisits necessaris per a poder participar en el sorteig d’aquests habitatges es poden consultar a les Bases publicades i que un requisit ineludible és estar inscrit i acceptat al Registre de Sol·licitants d’habitatges amb protecció oficial.  Per a més informació us podeu posar en contacte amb el telèfon 93 506 95 95 de l'IMPSOL.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 10:59