Obertes les inscripcions a la Cursa de la Dona Tres Viles

Dimecres, 8 de febrer de 2023 a les 00:00

L'esdeveniment esportiu es celebrarà diumenge 12 de març en el marc de les celebracions de les Jornades de la dona.

Tret de sortida per participar en la 2a Cursa de la Dona Tres Viles! Ja s'han obert les inscripcions per participar a aquesta cursa popular que tindrà lloc el diumenge 12 de març al matí. La participació és oberta a tothom, dones i homes, i les inscripcions poden fer-se a través del web www.cursadona.cat.

Hi haurà dos recorreguts diferents, de 5 i 10 km. Tots dos tindran l’arribada davant l’Ajuntament del Masnou. La cursa de 10 km sortira a les 9.30 h, des de l’estació de tren de Montgat (plaça de les Mallorquines). La cursa de 5 km tindrà la sortida a les 9.45 h, des del de Premià de Mar. Les dues curses recorreran el tram de la N-II que discorre entre Montgat, el Masnou i Premià de Mar, motiu pel qual es tallarà al trànsit de vehicles a tot el recorregut durant el matí del 12 de març.

Els tres ajuntaments organitzadors han unit esforços per reivindicar i posar en valor l’esport femení amb l'organització d'aquesta cursa que aquest any es celebra en el marc de les activitats de les Jornades de la Dona. Tanmateix, val la pena destacar que els homes també poden participar-hi.

Totes dues curses arrencaran amb calaixos de sortida, segons el ritme i el nivell de les persones inscrites, que estarà indicat als dorsals, de colors diferents, segons la distància i el nivell. Els i les esportistes que hi participin obtindran punts a la Lliga Championchip.

Darrera actualització: 08.02.2023 | 13:02