Noves propostes del Festival Curtcirckit 2023

Dimarts, 16 de maig de 2023 a les 00:00

Del 26 de maig al 4 de juny noves propostes de circ per a totes les edats.

Del 26 de maig al 4 de juny els centres educatius, els parcs i les places i el Poliesportiu Sílvia Domínguez de Montgat s’ompliran de circ en el marc del festival Curtcirckit 2023. L’activitat començarà el 26 de maig amb l’espectacle "4 parets i un sostre" de Stputniks per l'alumnat de l'Institut Thalassa. Els dies 30 i 31 de maig serà el torn de les actuacions de circ a les escoles amb els espectacles “Un drac a dieta” d’Acròbates del Vers i "Los colgados” de Los Colgados.  

El cap de setmana del 2, 3 i 4 de juny hi haurà el plat fort de les actuacions de circ a les places i els carrers de Montgat. Començarem el dia 2 de juny de 18 a 20 h amb un taller de circ a la plaça de les Mallorquines i l’espectacle d'inauguració del Festival amb “POI” de la Cia. Des’Tro que està programat a les 21 h al Parc de la Riera d'en Font. L’endemà, dissabte 3 de juny, podrem gaudir dels espectacles “Que buen dia” de Maite Guevara a la plaça dels Segadors  i “Tartana” de Trocos Lucos a la plaça de les Mallorquines; la nit de dissabte hi ha programada la re-gala Curtcirckit, un cabaret amb presentadors, música en directe i sis números de circ de diverses disciplines i amb artistes de diverses nacionalitats, tot plegat a la pista 2 del Poliesportiu municipal.

Finalment, diumenge 4 de juny en horari de tarda, més circ al Parc del Tramvia, amb els espectacles "La punta del meu nas" de Kolektivo Konika i "ENDANGERED" de Flying Pikmis; Clourem el Festival a les 21 h amb un concert de la Brass Band de l'escola de Música de Mataró.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 10:49