Nova edició de les Jornades d'Educació a Montgat

Dissabte, 23 de març de 2024 a les 08:00

Parlarem amb experts sobre l'ús i abús de les pantalles i com impacten en el desenvolupament d'infants i joves.

Del 10 al 12 d'abril, Montgat acull un seguit de tallers per reflexionar entorn l'ús i abús de les pantalles. La inauguració que es celebrarà el 10 d'abril a les 17 h a la Sala Pau Casals acollirà la xerrada 'Aprendre a ritme de joc', conduïda per l’expert en jocs i gamificació Oriol Ripoll. Després, els Mossos d'Esquadra proposaran la conferència 'Acompanya'm a la xarxa', per a famílies i els seus fills/ filles de 5è i 6è de Primària i 1r i 2n d'ESO, una formació conjunta per pares i fills de la mà d'agents de Mossos experts en tot allò que hem de saber sobre les xarxes.

L'endemà, el psicòleg clínic i psicoanalista José Ramón Ubieto abordarà el delicat tema de la salut mental digital a la xerrada “Adictos o amantes? Claves para la salut mental digital en infancias i adolescencias”, amb la participació de Jaume Carbonell, en el marc de la iniciativa 'Racó de Pensar' organitzada per TIMO-Vol a la Biblioteca Tirant lo Blanc.. Serà a les 18.30 h a la Sala Pau Casals.

Ja durant el divendres 12 d'abril, l'Espai Jove albergarà una tarda de jocs per a joves a les 17 h. Finalment, les Jornades es clouran al Saló de Plens de l'Ajuntament de Montgat amb la Xerrada 'Pantalles i vida, com es relacionen a la infància i a l'adolescència', a càrrec del psicòleg infantil i juvenil de Sant Joan de Dèu, Fran Villar.

Darrera actualització: 23.03.2024 | 19:50