Nova edició de la Mostra literària del Maresme

Dilluns, 6 de febrer de 2023 a les 00:00

Les persones que hi vulguin participar poden presentar els treballs fins el 24 de març.

Si us agrada escriure i participar teniu una nova oportunitat! El Consell Comarcal ha engegat la quarantena edició de la Mostra Literària del Maresme amb l’aprovació de les bases que regulen aquest concurs literari d'abast comarcal. A la Mostra Literària del Maresme hi participen municipis de tota la comarca del Maresme i Montgat impulsa ara la fase local i posa a disposició de les persones que desitgin participar-hi les bases de l'edició 2023. Les persones que participin i guanyin premis a la fase local participaran i podran optar a la fase comarcal.

La Mostra literària s’estructura en cinc grups d’edat i en dues modalitats: poesia i prosa. Hi poden participar infants de 6 a 8 anys, de 9 a 11 anys, de 12 a 14 anys, de 15 a 18 anys i de 19 anys en endavant. A Montgat cada any hi participen les escoles i també persones a títol individual. La Mostra contempla, a més, dos premis extraordinaris: un destinat a microrelats i un altre de relats breus per a obres presentades per persones amb discapacitats intel·lectuals.

Les persones que vulguin participar i presentar-se a l'edició d'aquest any de la Mostra literària del Maresme, poden fer-ho fins el dia 24 de març. Els treballs es poden presentar al Centre Cívic Les Mallorquines, de dilluns a divendres de 9 a 14h, i també a la Biblioteca Tirant lo Blanc, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, i dijous i dissabtes de 10 h a 13,30h.

 

 

 

Darrera actualització: 06.02.2023 | 12:07