Nova convocatòria de subvencions per a entitats, empreses i ciutadania

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 00:00

Durant el mes de març es publicaran les convocatòries de diverses subvencions per donar suport a la ciutadania, empreses i entitats municipals. Les convocatòries es publicaran als mitjans oficials i se’n farà difusió a les xarxes socials municipals. Pel que fa a les subvencions per a entitats, es donarà suport a projectes d’entitats culturals; al teixit associatiu veïnal; entitats en l’àmbit d’acció social, polítiques de gènere i salut; activitats educatives en el camp del lleure infantil i la formació d’adults; suport a l’organització d’activitats i esdeveniments esportius, i projectes de cooperació i solidaritat. A més, com a novetat, també s’obrirà una convocatòria per a entitats del municipi que duguin a terme accions de protecció mediambiental.

En relació amb el suport a les persones, s’oferiran ajuts a esportistes practicants d’esports individuals; ajuts extraordinaris a famílies destinats al lloguer per pal·liar els efectes econòmics derivats de la covid-19; i ajuts per a famílies afectades per malalties cròniques que requereixin alimentació, medicació o ajuts específics.També durant aquest mes s’obrirà una nova convocatòria de subvencions per a instal·lacions d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica en béns immobles -tant particulars com empreses- per afavorir el canvi cap a un model energètic més sostenible. Aquest ajut s’emmarca dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU (Agenda 2030) que l’Ajuntament subscriu dins el Pla Estratègic de Subvencions aprovat al 2020.

Finalment, es convocaran subvencions per a autònoms i establiments comercials i empresarials de Montgat afectats per la crisi de la covid-19, per donar suport a la recuperació econòmica.Podeu consultar a la web municipal el Pla Estratègic de Subvencions, així com la memòria de subvencions concedides durant l'any 2020.

Darrera actualització: 15.03.2022 | 20:12