Nou telèfon de recollida de mobles

Divendres, 17 de desembre de 2021 a les 00:00

Si teniu trastos vells, mobles, electrodomèstics o altres residus voluminosos, abans de baixar-los al carrer cal trucar al 900 102 381.

L'Ajuntament ha adjudicat el nou contracte de neteja, manteniment de l'espai públic i recollida de residus. Entre d'altres novetats i serveis, amb l'entrada en funcionament del nou contracte s'ha habilitat un nou telèfon de recollida de mobles en què us atendran si voleu llençar un voluminós. Es tracta del telèfon 900 102 381, amb què s'han de posar en contacte els veïns i veïnes que tinguin mobles o trastos vells i se'n vulguin desprendre. Amb aquesta trucada es concretarà un dia i hora per deixar els materials en desús al costat dels contenidors i que el servei municipal (gratuït) de mobles i objectes voluminosos n'efectuï la recollida. Es poden deixar fins a cinc materials diferents, que caldrà especificar en la mateixa trucada.

A més del telèfon, també s'ha habilitat l'adreça de correu electrònic RecMoblesMontgat@fcc.es perquè els veïns i veïnes puguin comunicar o informar d'incidències sobre recollida de mobles.

Els dies de recollida de voluminosos son els dilluns, dimecres i divendres a primera hora del matí, per tant, s’hauran de deixar el dia anterior a partir de les 22h.

Els ciutadans que no puguin o vulguin esperar per llençar els mobles i objectes voluminosos, els poden portar a la deixalleria municipal de Tiana, que obre de dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, i els diumenges de 9 a 13 h.

A més, en cas de voler llençar un electrodomèstic, es recorda que la mateixa empresa on s'adquireix el nou electrodomèstic pot endur-se el vell i té l'obligació de portar-lo a la deixalleria.

Darrera actualització: 27.09.2023 | 10:54