Nou projecte d'inserció laboral per al jovent

Diumenge, 6 de febrer de 2022 a les 00:00

El projecte s'adreça a nois i noies de 16 a 29 anys de Montgat que vulguin inserir-se en el mercat laboral.

L’Ajuntament de Montgat ha posat en marxa un nou projecte per ajudar les persones joves a inserir-se en el mercat laboral en el context post-covid-19. El projecte compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla ApropAMB.

L’objectiu del projecte és atendre totes les persones joves de Montgat entre 16 i 29 anys que s’han vist afectades, d’una manera o altra, per la crisi socioeconòmica provocada per la situació d’emergència sanitària de la covid-19, assessorant-les i donant-los eines per millorar-ne l’ocupabilitat. D’una banda, es treballarà de forma grupal fent tallers i xerrades sobre coneixement i oportunitats del mercat laboral, així com sobre eines i tècniques de recerca de feina; i, d’altra banda, es faran tutories individuals amb aquells joves que siguin susceptibles d’iniciar un itinerari personal formatiu i/o d’inserció laboral.

Els i les joves de 16 a 29 anys que estiguin interessats en participar-hi poden posar-se en contacte amb el servei de Promoció econòmica al 934 690 737 o a l’adreça de correu electrònic ruizgn@montgat.cat.

Darrera actualització: 07.02.2022 | 08:45