Montgat se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Dissabte, 9 de setembre de 2023 a les 00:00

Diferents tallers i activitats ompliran el Camí Ral just davant l'estació de Rodalies de Montgat Nord.

El diumenge 17 de setembre Montgat se sumarà a la commemoració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, una jornada d’àmbit europeu dedicada a sensibilitzar tant els responsables polítics com la ciutadania de les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe a la ciutat; i  trobar solucions als problemes associats a l’augment del trànsit a les ciutats.

En el marc d’aquesta jornada es proposa pel 17 de setembre el tancament temporal de la carretera Nacional-II fins a les 14h, per tal que la població pugui gaudir d’aquesta via amb les seves bicicletes i patinets, circulant lliurement fins a Vilassar de Mar per a fer esport, caminar, córrer i moure’s de manera sostenible.

Així, la carretera estarà tallada des del Camí Ral (rotonda Av. Turó) fins al límit del terme en direcció al Masnou. A més, de 10.30 a 13.30 h hi haurà tallers i activitats relacionades amb la mobilitat davant l’estació de Rodalies de Montgat Nord, concretament hi podreu trobar un circuit de Karts i bicicletes, tallers ambientals i les persones que hi participin rebran un obsequi per la seva participació a les activitats.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 12:36