Montgat reivindica els drets de les dones

Divendres, 3 de març de 2023 a les 00:00

Amb un seguit d'actes i activitats per empoderar les dones.

Concidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, la regidoria d'Igualtat ha organitzat un seguit d'actes i activitats per fomentar l'empoderament de les dones. Enguany, les jornades de la dona comptaran amb propostes engrescadores per a tots els grups d'edat. En concret, el dimecres 8 de març, s'inauguraran les jornades amb un acte institucional on es farà la lectura del manifest i es representarà l’obra de teatre ‘Clitoritori’ a càrrec del grup de teatre del CRiC de Montgat. L'acte es celebrarà a les 19 h a la sala Pau Casals.  

Així mateix, el dissabte 11 de març, durant tot el matí, hi haurà diverses activitats lúdiques, com una sessió de ioga i mantres, un taller de samarretes i xapes, una sessió de fotografia i un taller de fullbody a la Plaça de les Mallorquines. Durant tot el mes de març, també hi ha instal·lada l'exposició Dones i empresa de l'Institut Català de les Dones, al vestíbul de l’Institut Thalassa. 

Qui ho desitgi també podrà participar a una activitat virtual amb la il·lustradora Lara Costafreda, que permetrà dissenyar el cartell de les jornades del 2024.  D'altra banda, s'han programat actes de sensibilització per l'alumnat d'ESO de l'Institut Thalassa amb l’espectacle teatral ‘First Round’ de la Cia Las Fritas, i xerrades i tallers familiars.

Finalment, destaquem la ruta literària ‘Batecs de Dona' organitzada per l'escola d'adults TIMO que està programada pel diumenge 12 de març i la Cursa de la Dona Tres Viles organitzada pels ajuntaments de Montgat, el Masnou i Premià de Mar, que es celebra el mateix dia.

La regidora d'Igualtat Marian Sotos, explica "hem treballat transversalment  per presentar unes jornades on totes les dones hi tenen cabuda, des de les més grans fins a l'alumnat d'ESO. Volem que tothom se senti interpel·lat a participar-hi".  Una programació que podeu consultar a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 03.03.2023 | 12:40