Montgat recupera la celebració del dia de la policia local

Dimarts, 15 de novembre de 2022 a les 00:00

A l'acte institucional es va reconèixer la tasca dels agents, i a empreses i entitats locals per la seva dedicació durant la pandèmia.

El passat 11 de novembre es va celebrar el dia de la policia Local en un acte institucional organitzat per posar en valor i reconèixer la tasca  dels agents de la policia local de Montgat.  Durant l'acte es va reconèixer la trajectòria de tots els agents de la policia local que s'han jubilat els darrers anys a Montgat, i es van lliurar diplomes de reconeixement a tots els agents de la policia local en actiu per la seva dedicació i esforç per garantir la seguretat al municipi.

Durant la trobada l'alcaldessa Mercè Marín i el regidor de Seguretat Ciutadana Raül Abad va posar sobre la taula "la importància de tenir un equip humà qualificat, cohesionat  i preparat per afrontar els reptes de la seguretat ciutadana al municipi".

En el desenvolupament de l'acte també es va felicitar i reconèixer la tasca solidària de diferents empreses i entitats que van tenir un paper destacat en el subministrament de materials sanitaris durant la  pandèmia. Es tracta de l'empresa montgatina ICT Filtraciones, S.L i de la comunitat xinesa de Montgat que van facilitar bates i mascaretes sanitàries en els moments més difícils i àlgids de la pandèmia. En aquest sentit també es va lloar l’esforç i dedicació altruista de totes les persones voluntàries de l'entitat protecció civil, que van tenir un paper rellevant durant la pandèmia.

A continuació va haver-hi una reconeixement especial de l'alcaldessa i el regidor de Seguretat Ciutadana a la tasca de Badalona Serveis Assistencials al capdavant dels serveis sanitaris del municipi en aquells moments de màxima alerta, i a la farmacèutica Marta Espinàs per la seva col·laboració com a formadora de la policia local en temes sanitaris.

Finalment, es va agrair la col·laboració de la policia local d'Alella per l'actuació conjunta amb la policia local de Montgat en una intervenció per detectar estupefaents que es va realitzar al parc del Tramvia, en la que també hi va participar un gos policia.

Darrera actualització: 15.11.2022 | 15:10