Montgat enceta una campanya de dinamització comercial per Nadal

Diumenge, 27 de novembre de 2022 a les 00:00

Els quatre eixos comercials del municipi acolliran engrescadores activitats, accions i iniciatives

Enguany, les festes nadalenques arribaran carregades d’activitats i tallers adreçats a les famílies, on el comerç de proximitat i la dinamització comercial seran els grans protagonistes. Novament aquest any el focus de l’activitat nadalenca es posarà en els quatre eixos comercials del municipi amb la voluntat d’atraure i despertar l’interès dels veïns i de les veïnes i de les persones visitants i posar en valor les botigues i els comerços.

En aquest marc, el dijous 1 de desembre, es donarà el tret de sortida a les festes nadalenques amb l’encesa dels llums de Nadal a la Plaça de la Vila. L'acte començarà amb l’espectacle d’il·luminació de l’arbre de la Plaça de la Vila. Hi haurà tres passis, a les 19 hores, a les 19.45 hores i a les 20.30 hores, i no caldrà fer reserva prèvia.

Aquest Nadal, els quatre eixos comercials del municipi alternaran una fira nadalenca de comerç local i artesania i tallers infantils així el cap de setmana del 2 i el 3 de desembre començaran les activitats de dinamització a la Rambla del Turó, que acollirà la fira nadalenca de comerç local i artesania, tallers infantils per a decorar l’arbre de Nadal, per a construir el bastó del Tió de Nadal i per a dibuixar postals amb 3D, una xocolatada infantil i la recerca del Tió de Nadal al parc Turonet. També, hi haurà un arbre dels desitjos i un taller de globoflèxia a càrrec del Pare Noel.

Tot seguit, el divendres 16 de desembre i el dissabte 17 de desembre, al Mercat de Montgat, hi haurà tallers infantils per a crear el Tió de Nadal, de maquillatge facial i per a elaborar un Pare Noel comestible.

A continuació, el dijous 22 de desembre, serà el torn de la Plaça Antoni Gaudí, on hi haurà tallers infantils per a fer mitjons de Nadal, de maquillatge facial i per a fabricar un arbre de paper de Nadal i la recollida de cartes del Pare Noel.

Finalment, el divendres 23 de desembre i el dissabte 24 de desembre, a Les Mallorquines, es gaudirà de la fira nadalenca de comerç local i artesania i tallers infantils per a dissenyar un fanalet i de maquillatge facial. També, hi haurà un arbre dels desitjos, la bústia reial i un taller de joc de tres en ratlla.

Darrera actualització: 27.11.2022 | 20:21

Imatges