Montgat celebra el Dia Internacional de la dona

Dissabte, 5 de març de 2022 a les 00:00

Les Jornades comencen el dia 8 de març, amb l'acte institucional del Dia internacional de la dona i finalitzen el dia 20 de març.

Aquest mes de març tornem a celebrar les Jornades de la dona, aquest cop amb menys restriccions i més presencialitat. I com cada any, l’Ajuntament, les entitats i els veïns s’hi han bolcat organitzant un ampli ventall de propostes reivindicatives i lúdiques amb l’objectiu de conscienciar en matèria d’igualtat de gènere. La programació arrencarà el dimarts 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb l’acte institucional i la lectura del manifest, a més de la projecció d’un vídeo i una taula rodona amb les protagonistes de l’audiovisual. Tot plegat serà a les 19 h a la Sala Pau Casals. També al mateix espai i a la mateixa hora hi haurà un taller de risoteràpia el 9 de març; la xerrada “El desig sexual és per sempre?” a càrrec de SEXDUCACIÓN el 10 de març; i el Cercle de Dones que es farà el divendres 11. El cap de setmana també hi haurà activitats; dissabte 12 de març es farà el taller de defensa personal a càrrec de l’AV del Turó del Mar a les 9 h a la plaça de les Palmeres, i a les 11 h el taller “Dona i ciència” a la Biblioteca Tirant lo Blanc. Al vespre, es projectarà la pel·lícula Frederica Montseny, la dona que parla, dirigida per Laura Mañá, a les 20 h a la Sala Pau Casals. El diumenge 13 hi haurà l’activitat Yoga Fusion a les 9 h a la platja de les Barques, i la sessió Tonifica’t! a les 11 h.

La setmana del 14 de març hi ha prevista l'hora del conte per a infants a partir de 4 anys (dilluns 14); un taller de salut per parlar sobre la menstruació (dimecres 16); una xerrada sobre dones emprenedores a càrrec de Sílvia Aranda, actriu, i Marta Palencia, periodista (divendres 18); i l'actuació del grup de teatre del CRIC amb l’obra de teatre "Els canviarem sí o sí" dissabte 19 a les 19 h a la Sala Pau Casals. Diumenge 20 de març a les 9 h es concentraran les persones participants a la Marxa de la Dona, organitzada per l'entitat esportiva Montgat Corre, i per finalitzar les jornades el mateix diumenge a les 18.30 h hi haurà la projecció del Docs del mes amb el documental "Curvy crew: caminar per trencar estereotips" de la directora americana Ida Joglar.

Darrera actualització: 05.03.2022 | 22:01