Mercè Marín Planas, nova alcaldessa de Montgat

Dimecres, 4 de maig de 2022 a les 00:00

L'alcaldessa ha pres possessió del càrrec a la sessió extraordinària del Ple celebrada avui.

Mercè Marín Planas ha estat escollida alcaldessa de Montgat en el decurs de la sessió extraordinària del Ple de Montgat celebrada aquest dimecres 4 de maig a les 12 h a la Sala Pau Casals. L'alcaldessa ha estat escollida amb el suport dels grups del PSC, JuntsxMontgat, SOM de Montgat i un regidor no adscrit amb un total de 9 vots a favor. Recordem que el Ple de l’Ajuntament de Montgat està format per 17 regidores i regidors i que per tenir majoria absoluta en les votacions cal comptar amb el suport de 9 regidors i regidores.  

Mercè Marín relleva en el càrrec a Andreu Absil Solà (PSC), que ha estat alcalde de Montgat des de desembre de 2019 fins a l'actualitat. Aquests dos anys de legislatura Mercè Marín ha estat Regidora Delegada de Desenvolupament Econòmic, Empresa i Emprenedoria; Cultura; Consum i Comerç. L'elecció de l'alcaldessa Mercè Marín és fruit dels acords de govern subscrits entre els grups municipals del PSC, JuntsxMontgat, i SOM de Montgat al mes de desembre de 2019.

Mercè Marín Planas va néixer a Montgat l'any 1963, és diplomada en turisme, i ha dedicat gran part de la seva vida professional a la seva passió, el turisme, el comerç i l'emprenedoria. 

 

Darrera actualització: 04.05.2022 | 19:43