Les escoles de Montgat es posen a punt durant l’estiu

Dimecres, 6 de setembre de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament realitza diferents tasques de manteniment a les escoles públiques

Aquest estiu l'Ajuntament ha dut a terme diferents tasques de manteniment per a garantir l'estat òptim de les escoles públiques abans de l'inici del nou curs escolar.

A l'escola Norai s'han fet diverses tasques, entre d'altres, la brigada municipal ha donat suport en moure les jardineres del pati, en diferents canvis de mobiliari entre aules, s'han penjat pissarres, estores, penjadors i prestatges i s'ha retirat material del pati.

A l’Escola Salvador Espriu s’han fet tasques com el pintat de marcs i portes, col·locació de manetes, retirada de la porta inutilitzada de la biblioteca, pintura d'algunes aules o arranjament de les humitats.

A l’Escola Sant Joan s’han fet repassos de rajoles i beurada en els banys, s’han reparat i pintat les façanes, i s’han polit els acabats de la zona del pati exterior.

I a l’Escola Marina s’han pintat les aules Smart de 6è i la façana, s’ha fet un repàs de pintura a les parets exteriors de l'edifici, s’ha pintat el mur del pati d'infantil i s’han arranjat cadires, làmpades i cortines.

Darrera actualització: 11.09.2023 | 20:14