L'Ajuntament reforça amb controls de seguretat la via pública

Dijous, 21 de setembre de 2023 a les 00:00

Els cossos policials despleguen un operatiu especial al barri de les Mallorquines.

Un operatiu especial de seguretat format per agents de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, i la Policia Nacional van intervenir ahir al matí al barri de les Mallorquines i a l'entorn de l'estació de tren de Rodalies de Montgat. Com a resultat de la intervenció policial conjunta es van realitzar quatre identificacions d'interès policial (persones que tenien antecedents delictius o contra el patrimoni), i es va iniciar un expedient d'expulsió d'una persona per situació d'estada irregular al país.

L'acció policial i s'emmarca dins de les intervencions que s'estan realitzant al barri de les Mallorquines, on els darrers mesos s'ha detectat un augment de la inseguretat i les incidències delictives. L'Ajuntament continuarà reforçant la vigilància a la zona i a diversos punts del municipi amb l'objectiu de millorar la seguretat ciutadana del poble.

En aquest sentit, cas que observeu qualsevol signe o fet que us sembli anòmal o susceptible de delicte poseu-vos en contacte amb el telèfon dels agents de la Policia local al 934690808 per informar-ne.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 14:36