L’Ajuntament obre el període d'entrega de propostes dels pressupostos participatius 2022

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 08:00

Fins el 25 de maig la ciutadania ja pot presentar propostes telemàtica o presencialment als punts habilitats per l'Ajuntament. 

L'Ajuntament de Montgat ha dotat amb una partida de fins a 122.600€ perquè ciutadans a títol individual, entitats, comerços o empreses ubicades a Montgat puguin presentar propostes de millora i transformació del municipi.

Fins el 25 de maig totes les persones empadronades a Montgat de 16 anys o més poden presentar fins a 3 propostes de millora pel municipi. Tothom que hi vulgui participar ho podrà fer per via telemàtica o presencial en totes les seves fases.

Com put participar-hi?

Presentació de propostes (fins a 3 per persona)

Telemàtiques:

A través de l'enllaç participa311-montgat.diba.cat

Punts de presentació presencial:

  • Vestíbul de l' Ajuntament de Montgat

           Tots els matins fins al 25 de maig de 9 a 14 h

  • Biblioteca Tirant lo Blanc: dijous 12 i 19 de maig de 19 a 20,30 h
  • Espai Jove de Montgat  (del 2 al 25 de maig)
    de dilluns a divendres de 16,30 a 20 h
    els dissabtes de 17 a 21 h
  • El Mercat de Montgat: Dissabtes 21 de maig d'11 a 13 h
  • Mercat no sedentari de la plaça Mallorquines: Dimecres 11 i 25 de maig d'11 a 13 h

Un cop finalitzada la fase de presentació les propostes seran validades en fases posteriors pels serveis tècnics municipals en funció d’una sèrie de criteris i condicionants. Un cop validades, se seleccionaran per la ciutadania, en un taller que es durà a terme el dia 6 de juliol, i es portarà a terme una campanya de comunicació per difondre-les. Finalment, seran votades per la ciutadania del 16 al 26 de setembre.

L’Ajuntament ha habilitat, també, una bústia de suggeriments per recollir altres propostes de millora del municipi. La voluntat de l’Ajuntament és recollir idees, propostes i neguits de la ciutadania sobre aquells aspectes que cadascú consideri importants. Aquestes propostes seran igualment recollides i publicades.

D’aquesta manera, l’Ajuntament anima a tot ciutadà o ciutadana de Montgat a participar, presentar propostes i implicar-se al màxim per millorar i transformar el municipi. Tota la informació del procés es podrà anar seguint, de manera permanent i com avançàvem anteriorment, a http://participa311-montgat.diba.cat , i a les xarxes socials.

 

Darrera actualització: 19.05.2022 | 11:05