L'Ajuntament de Montgat tanca cautelarment el Club de Tennis Turó del Mar

Dimarts, 26 de juliol de 2022 a les 00:00

Els incompliments greus de la normativa han motivat el tancament cautelar de les instal·lacions esportives.

Avui 26 de juliol l’Ajuntament de Montgat ha tancat de manera cautelar les instal·lacions del Club de Tennis Turomar per reiterats incompliments de la normativa vigent en quant a seguretat i salut pública. 

El passat 3 de Juny, l’Ajuntament va realitzar una inspecció tècnica a les instal·lacions esportives del Club i  va donar compte de diferents punts que incomplien les normatives (alguns de greus). D’aquesta inspecció se’n va derivar un informe tècnic que es va notificar als propietaris i gestors del Club de Tennis per tal que duguessin a terme les corresponents actuacions.

Després de diversos requeriments i inspeccions pels reiterats incompliments de la normativa,  que han derivat també en sancions econòmiques, a data 26 de juliol els gestors del Club encara no han subsanat cap dels punts que s'incomplien ni han lliurat a l’Ajuntament la documentació requerida.

Els incompliments i la manca de resposta ha motivat que el Consistori hagi procedit al tancament cautelar de les instal·lacions fins que no es doni compliment a la totalitat dels requeriments que es deriven del informe tècnic del 3 de Juny.

Darrera actualització: 26.07.2022 | 22:28