L’ACISM presenta el nou talonari de promoció del comerç local

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 00:00

El talonari compta amb ofertes que en la seva majoria s’allargaran fins al 31 de desembre.

 

L’Associació de Serveis i Comerços de Montgat (ACISM) posa en marxa un any més la campanya de promoció del comerç local “El talonari de l’ACISM”. A través d’aquesta iniciativa, l’ACISM posa a disposició diferents promocions i descomptes per a ser utilitzats al comerç montgatí.

Al talonari hi trobareu vals de compra i promocions de 2x1 i descomptes en serveis de salut dental, serveis d’estètica, perruqueria, pastisseria, planta i flor, reformes, alimentació, vins, restaurants, dermofarmàcia, productes d’alimentació i higiene per a mascotes, gimnasos, teràpies, assegurances, immobiliària, pintors, serveis de neteja, autoescoles, esmorzars de franc, plantes, matrícules gratuïtes...

En aquesta campanya hi participen més de 40 establiments. A més, enguany la particularitat que presenta aquesta

iniciativa és que els clients i clientes que facin ús dels vals de compra d’“El talonari de l’ACISM” a un mínim de cinc establiments, també entraran en el sorteig d’un únic val de compra de fins a 500€.

El talonari es distribuirà a mitjans del mes de setembre a tots els habitatges de Montgat. En aquest sentit, cal tenir en compte que inclou ofertes que en la seva majoria s’allargaran fins al 31 de desembre de 2023.

Aquesta iniciativa de l’ACISM compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i s’integra dins el Pla de promoció del comerç local d’aquesta associació. A més, se suma a altres activitats ja realitzades per l’ACISM com el “Rasca i Guanya” o el calendari d’advent. Tot plegat, amb l’objectiu de continuar donant suport al comerç local de Montgat.

Darrera actualització: 08.09.2023 | 14:00